W takim razie, chętnych zapraszam na PW. Podam dane do przelewu. Jak uzbieram pewną ilość chętnych wtedy przejdę do przywiezienia tego do Polski. Także z góry uprzedzam, żeby nikt się nie czepiał, że wpłacił pieniądze, minęły 4 dni a nie ma jeszcze schowka. Wszystko jest zależne od każdej z osób
[O1] Dokładka do tunelu środkowego
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Dawid_dem Zobacz wpisW takim razie, chętnych zapraszam na PW. Podam dane do przelewu. Jak uzbieram pewną ilość chętnych wtedy przejdę do przywiezienia tego do Polski. Także z góry uprzedzam, żeby nikt się nie czepiał, że wpłacił pieniądze, minęły 4 dni a nie ma jeszcze schowka. Wszystko jest zależne od każdej z osób
Komentarz
-
-
ja też zaręczam za Dawid_dem (w końcu mój kuzyn :-)). Bambek1 a weź zdradź tajemnicę jak z montażem? Bo u mnie się nie chce wcisnąć jak u Dawida. Probowaliśmy ale nie chce się tak ładnie wpasować. Nie chciałbym tego przewiercać bo na początku miałem taką myśl zeby przykrecic na te srubki co byl montowany schowek na okulary.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sasiad69 Zobacz wpisja też zaręczam za Dawid_dem (w końcu mój kuzyn :-)). Bambek1 a weź zdradź tajemnicę jak z montażem? Bo u mnie się nie chce wcisnąć jak u Dawida. Probowaliśmy ale nie chce się tak ładnie wpasować. Nie chciałbym tego przewiercać bo na początku miałem taką myśl zeby przykrecic na te srubki co byl montowany schowek na okulary.
Może masz inny tunel środkowy? Auto wersja liftback czy nie?
Kiedyś w sklepie z pierdołami do mebli widziałem małe wkręty impax z plastikowym płaskim łbem a może to całe było z plastiku (już nie bardzo pamiętam) można by jednym złapać na środku do tunelu do dołu docisnąć i wcale nic na estetyce nie straci.
Jak możesz wrzuć foto jak to nie gra u Ciebie może coś zaradzimy.Ostatnio edytowany przez Bambek1; 38218.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bambek1 Zobacz wpis
U mnie leży jakby "od tego było" dokładnie tak jak u Dawida na zdjęciu. Od strony dźwigni ręcznego bazuje się idealnie a od strony lewarka biegów jeszcze lepiej bo delikatnie rantem podchodzi pod taki plastik okrągły biegnący dookoła mieszka. Siedzi lekko ale pewnie bez mm luzu można bez problemu to wyjąć rozważałem nawet na początku montaź na taśmę dwustronną piankową ale póki co samo nie wyskakuje więc nie ma problemu poza tym gdyby nawet to się nie ma gdzie przemieścić. Szacun dla tego kto to zaprojektował i wyprodukował za dokładność bo chyba ori skody to to nie było?
Może masz inny tunel środkowy? Auto wersja liftback czy nie?
Kiedyś w sklepie z pierdołami do mebli widziałem małe wkręty impax z plastikowym płaskim łbem a może to całe było z plastiku (już nie bardzo pamiętam) można by jednym złapać na środku do tunelu do dołu docisnąć i wcale nic na estetyce nie straci.
Jak możesz wrzuć foto jak to nie gra u Ciebie może coś zaradzimy.
Mam tak samo jak Dawid wszystko. Z tym że jak u mnie zatrzaśniemy o tą ramkę od biegów to nie można wtedy otworzyć popielniczki. W sumie nie korzystam z niej ale jak już jest to niech się otwiera normalnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sasiad69 Zobacz wpisW sumie nie korzystam z niej ale jak już jest to niech się otwiera normalnie
Sprawa pewnie idzie o mm coś się przesuwa i blokuje popiołkę może jest tunel porozkręcany i ma luzy sprawdzałeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bo86bo Zobacz wpisJaki koszt jakbym chciał się dołączyć do zamowienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bambek1 Zobacz wpis
Rozumiem Cię, też mam tą samą "wadę" nawet jak jest niepotrzebne ma stać dobre/sprawne.
Sprawa pewnie idzie o mm coś się przesuwa i blokuje popiołkę może jest tunel porozkręcany i ma luzy sprawdzałeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzejm1989 Zobacz wpis
Wyślij mi jak możesz dane do przelewu, koszta tej dokladki razem z kw i czy będzie to pasowało do mojego tunelu?
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PieTrzaK Zobacz wpisJa sie zalapalem na te 2 z 7 ale nie mam ani dokladki ani nic...
Komentarz
-
-
wersja O1 po fl z 2003 roku.
U mnie osłona tunelu, ta z w/w fotki składa się z dwóch części, tzn 1 część to ta, która dochodzi do lewarka, 2 część to ta z uchwytem na kubek i tylną popielniczką, pod którą są dwa wkręty, można nimi regulować wzajemne położenie osłon bo luz wzdłużny ma tyle co owalne otwory dla wkrętów, czyli jakieś 1-1,5 cm.
Po dopasowaniu wygląda tak:
IMG.jpg
Ostatnio edytowany przez b-bar01; 1277.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PieTrzaK Zobacz wpisNo dobra, jak to draństwo zamontować? Bo wczoraj w końcu chciałem to zrobić i nijak nie mogę tego wsadzić na swoje miejsce. Z przodu zapiera się na tyle mocno, że jak to dobiję do dołu to zaraz odskakuje.
Komentarz
-
Komentarz